Benvinguts al web de l'Associació Ex-alumnes del col·legi
Pare Coll de Vic (AEAPC)
  Portada| Vuitè A| Vuitè B| Vuitè C| Fotos sopar 02-10-04| Fotos sopar 15-10-05| Himne Pare Coll| Comentaris
 
   Aquest és un recull de les millors fotos del sopar que va tenir lloc a St. Julià Sassorba i posterior festa. Als que vam anar-hi ens aniran bé per recordar lo bé que ens ho vam passar i als que no vau venir esperem que us animin a venir la propera vegada !

Per cert, si algú vol descarregar-se les fotos al seu ordinador només ha de prémer aquí amb el botó de la dreta i triar l'opció Desar destí com o Guardar destino como, us descarregareu un arxiu .zip que conté totes les fotos. Endavant i disfruteu amb l'espectacle ! ;-)

   
Foto 1: Ja ho veieu, L'Eva Clota, la Sussanna Salvans, l'Agnès Crosas, la Marta Salvans i la Montse Romero als minilavabos del parvulari, que netes ! :-)
 
Foto 2: Aquí ens teniu a tots a la mítica sala del Bambi, mireu la Mireia Rosell, no creixeràs mai !!! :-)
 
Foto 3: Vam fer unes cistelles al pati, que consti que en Marc ja arriba a fer el mate i en Joanjo continua essent el rei de la pilota, la va tenir controlada en tot moment, igual que feia fa 20 anys !!!
 
Foto 4: Després ens van conduir cap a les instal·lacions interiors, al tanto Marc no toquis res! Però si jo no he fet res! L'Imma el coneix i em sembla que no s'ho acaba de creure...
 
Foto 5: La germana (hermana) Lourdes donant consells al Toni Clapera, l'Agnès Croses i la Mireia Rosell, l'experiència és un grau !!
 
Foto 6: La germana Teresa es cuida del telèfon (va simular una trucada perquè la poguéssim veure en acció), i la germana Caruana ens va guiar per tot el col·legi, gràcies!
 
Foto 7: El nou teatre del Pare Coll és espectacular, al costat la Sandra llegint a la biblioteca un TBO, deixem els llibres de física i mates per més tard no ?
 
Foto 8: Aquestes són les classes on vam fer 3er de bàsica, quina cara de pillo en Toni!, i la Sussagna i la Paula xerrant amb els de darrera, no canviareu mai !!
 
Foto 9: Ai els bessons de Tona, en Marc improvitsant un sermó i la Sandra que se l'escolta (o almenys ho fa veure), al fons el nostre estimat Pare Coll
 
Foto 10: Aquí tota la colla amb les germanes Lourdes, Teresa, Caruana i xxx que ens van fer sentir com a casa.
 
Foto 11: I va arribar l'hora de berenar i recordant vells temps ens vam menjar tots un Donut acompanyat de Fanta i Coca-cola gentilesa del col·legi.
 
Foto 12: Després de la visita al Pare Coll ens vam desplaçar a Sant Julià Sassorba, a la casa que haviem llogat per fer el sopar i posterior festa
 
Foto 13: La Begoña Vilamala i la Marta Salvans, posant per la càmera, guapes !!!
 
Foto 14: En Roger Sadurní i en Marc Sardà amb la Sílvia Anfruns, mireu que contenta, 2 en 1 ;-)
 
Foto 15: La meitat de la taula...
 
Foto 16: Aquí l'altra meitat..
 
Foto 17: I aquí la taula sencera!, per un costat...
 
Foto 18: i per l'altre!
 
Foto 19: En Juanjo i la Mireia fent broma i en David Dosta que ja té fills devia pensar: Si, si, ja veureu si mai en teniu en serio...
 
Foto 20: Hi va haver fotos per tothom: pels solters...
 
Foto 21: pels que ténen fills...
 
Foto 22: pels que viuen en parella però no estan casats, o sigui, pels que viuen en pecat... :-)
 
Foto 23: pels casats sense fills... vinga animeu-vos, que és un moment posar-s'hi i fan molta companyia ! ja,ja,ja !
 
Foto 24: pels que van marxar abans i no van estar amb nosaltres fins a vuitè...
 
Foto 25: pels de vuitè A...
 
Foto 26: pels de vuitè B...
 
Foto 27: pels de vuitè C (que tot s'ha de dir, sempre són els més nombrosos en els sopars, we're the best coleguis!!!)
 
Foto 28: per tots !!!
 
Foto 29: En Pau, en ... i la ... van fer un recull dels millors hits que sonaven quan fèiem vuitè i vam fer un petit concurs per veure qui endevinava les cançons, ja veieu, la Paula, l'Alia i l'Agnès en van endevinar moltes i també es van endur el CD de regal!
 
Foto 30: Aquí en Marc i en Pau presentant el concurs i a l'altra foto en Marc i la Mireia fent una mica de show per animar al personal..., per cert Marc, deixa la birra una estona i prova el whisky home! ;-)
 
Foto 31: En Toni, la Montse Romero i en Juanjo...
 
Foto 32: La Bego, la Mireia i l'Imma...
 
Foto 33: en Toni, l'Eli Casajunana i en Ramon...
 
Foto 34: i la Paula, l'Agnès i en Marc que ja anaven una mica més animats. Encara no has deixat la birra? Tranquis, és la mateixa :-))
 
Foto 35: I aquí la cosa ja estava completament desmadrada... la, la, la, la, la, (I will survive)
 
Foto 36: Sort d'en Salvi que veient el desfase va començar a passar llista perquè la gent pagués que sinó ja sabem què passa !!! Ei, falta la Marta Muñoz, on està? Ara vinc a pagar colega, deixeu-me acabar el piti !! :-)
 
Foto 37: L'Eva Clota i en Roger, sou uns fiesteros !!!
 
Foto 38: i aquí en Juanjo i l'Alia que tant si com no van voler sortir a la foto, apreteu !!!!
 
Foto 39: I abans d'anar a dormir en Salvi va fer la última pregària: nens i nenes del Pare Coll, us esperem a tots a la pròxima festa babys!!!
 
Associació Ex-alumnes Pare Coll · Tots els drets reservats © · Contactar